Project PW.Academy

Bij Vakmedianet heb ik als leidinggevende de PW.Academy geïnitieerd en gelanceerd. Samen met een fantastisch team hebben we ervoor gezorgd dat alle opleidingen, masterclasses, evenementen,  en collegereeksen werden samengevoegd in 1 platform. Resultaat was dat er veel cross selling kwam en dat er een specifiek geïnteresseerde doelgroep op afkwam. 

Image by The Climate Reality Project

Project Leiderschap Academy

De Leiderschap Academy werd gelanceerd door mij en mijn team omdat we na goed onderzoek te hebben gedaan wisten dat er behoefte was aan een leeraanbod op het gebied van leiderschap. Door een super goede branding te maken en kwalitatief hoogstaande programma's met alleen maar super goede sprekers aan te bieden, werd dit een groot succes! We boekten binnen no time een goede winst en de deelnemers waren heel erg tevreden. 

Een toespraak geven

HR strategisch jaarcongres

Het HR strategisch jaarcongres was al een aantal jaar het hoogtepunt voor de HR professionals. Op een gegeven moment merkten we dat de doelgroep niet meer zat te wachten op een standaard congres dus gingen we op zoek naar een innovatief concept. Het standaard congres werd omgevormd naar een dynamisch plenair event waarin vooral het interactieve en het innovatieve werd benadrukt. 

Image by Joshua Sortino

Omslag opleidingenaanbod

Al jaren stond er een prachtig opleidingenaanbod voor ARBO en HR. Dit aanbod moest worden afgestoft. Na onderzoek binnen de doelgroep, informatie verzameling extern en het naast elkaar leggen van het gehele aanbod, is er een vernieuwd opleidingenaanbod ontstaan. Dit bleek zeer nodig, niet alleen voor het aanbod zelf, maar ook in het vermarkten van het aanbod werd er een omslag gemaakt. 

Volwassenenonderwijs Course